Leğenden Kedi Evi - Kedi yuvası yapmak için leğen de kullanabilirsiniz. Can Dostu Hayvanlar İstanbul.


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Cat Tent Cat Tent Diy Dog Stuff

Sokak hayvanları için yağmurdan çamurdan koruyan çok kolay temin edebileceğiniz malzemelerle kedi evi yaptık.

Leğenden kedi evi. Bir köpeğin bir kedinin veya herhangi bir başka hayvanın dostluğunu kazanmak sessiz yaşanan bir ayin gibidir. Evinin çevresine çok sayıda leğenden kedi evi yerleştiren Azranın en büyük hayali ise evinin önüne kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir kedi evi yaptırabilmek. ıcıne el havlusu 2 tl.

Kazaktan eski bir leğenden ya da kutudan. Küçük Azra önceki gün ağaçta mahsur kalan kedisi için de büyük bir özveri örneği gösterdi. Leğenden Kedi Evi.

Firmanın web sitesinde şu an. Posted on Aralık 15 2013 by meltem. Elbistanda ilkokul 3.

Bugün Kedici Dergisinin düzenlediği ve Kadıköy Belediyesinin de destek olduğu Moda Parkındaki kedi evi şenliğine gittik. Tabii ki her biri farklı malzeme ve yöntemle yapıldığı için ustalık da gerektiriyor. Yeni bölümlerimiz ile karşınızdayızNiloyanın neşe ve mutluluk dünyasında.

Yaptığı kedi evi kedilerden rağbet görmeyenler sosyal medyada ağladı kedi evi pati camiasında paylaşılamayanlar eserlerinin gururunu yaşadı. Tek kattlı çok katlı. Leğenden Kedi evi yaptılar.

Malzemeleri belediye sağlayacak yanın. Hem sokak kedicikleri için hem evimizdeki kediciklerimiz için çok basit bir yuva yapımı. Kollarını kestiğiniz bir tişörtün sadece yaka kısmını açık bırakarak her tarafını dikin.

2 adet leğen istenilen boy Bir paket plastik kelepçe. Öncelikle leğenlerden birini kenarından bir kediye kapı olacak şekilde kesiyoruz. Kedileri sadece resimlerde görmüştüm ve tahminimden daha büyükmüşler.

Validen destek istedi. Sınıf öğrencisi Zeynep Ece Bozdoğanın sokak kedilerinin özellikle kış aylarında barınabilmesi için leğenden yaptığı kedi evi takdir topladı. Validen destek istedi.

Dısarda keskşn soguk oluyorkedıye bırsey olmaz dememek lazım araba tekerınde uyuyorlarbırer ev ıyı olur. Kedi evinin üzerine bir de not yazdım Bu bir kedi evidir lütfen atmayın atan sevdiğine kavuşamasın. Evinin çevresine çok sayıda leğenden kedi evi yerleştiren Azranın en büyük hayali ise evinin önüne kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir kedi evi yaptırabilmek.

Sokak canlarımız için çok pratik ve işe yarar. 2 adet leğen Yapıştırıcı tercihen silikon 1 adet bıçak ve biraz kumaş. Biraz kuruduktan sonra da içini yerin.

28 Aralık 2018 1053. Kartondan strafordan ahşaptan leğenden. Biz de en basit yöntemlerden biriyle başlayalım dedik.

Kedilerin içerisine girmesi için küçük bir kapıyı açın. Antakya sokaklarında mutlu eden görüntü. Bizim kediler de üşümüş bu evlerden nasıl yaparız derseniz şöyle.

İç kısmına da minder koyarak harika bir kedi. Evinin çevresine çok sayıda leğenden kedi evi yerleştiren Azranın en büyük hayali ise evinin önüne kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir kedi evi yaptırabilmek. Ardından çarpraz olarak birbirine yapıştırdığınız.

Küçük Azra önceki gün ağaçta mahsur kalan kedisi için de büyük bir özveri örneği gösterdi. 2 tl3 tlen ıyısı bıle 5 tl2 adetı en ıyısı 10 tl bır paket sıgara parasına. Kardeşimin kedileri için farklı bir yuva çalışması denedim.

Daha sonra 2 leğeni silikon ile üst üste yapıştırıyoruz. Kedi evi hakkında meltem tarafından yazılan gönderiler. Hani baktık el yeteneğimiz var kendimizi bi marangoz ustasının yanına çırak veririz belki ileride çok katlı kedi.

Resımler temsılıben yapsam duzgun yaparım1 mılyoncuda legenler oluyor boy boy. Ağaçta kalan kediyi kendi imkanlarıyla kurtarmak için çalışan Azra. Hatta stoklar tükendiği için kedi evi alamayanlar leğenden kartondan köpükten kedi evi yapmanın peşine düştü.

Gaziantep sondakika haberleri KEREM KOCALAR - Gaziantepte sokak hayvanları için yaptıklarıyla örnek olan 13 yaşındaki Azra Bağcı hayvanları soğuktan korumak için leğenlerden kedi. Bir önceki yazımın devamı niteliğinde olan bu yazımda sizlere kışın kar ve yağmur altında kalacak sokak canlarımızın için kedi evleri temin edebileceğimiz bir yerden bahsetmek ve biraz da başka kedi evi yapma ve satın alma ihtimallerinden bahsetmek istiyorum. Jul 11 2016 - Evcil dostlarınız için evdeki eski malzemeleri kullanarak yatak yapmaya ne dersiniz.

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyerler eğitmenleri ve personeller el birliği ile örnek bir projeye imza atarak çok düşük maliyetlerle sokak. Kampanyalı Kedi modelleri için hemen tıklayın. Yeğenleri ağızları birbirine açık gelecek şekilde birleştirin ve sonrasında zımba ya da yapıştırıcı malzeme kullanarak sabitleyin.

Yavru Kedilerimizin İlk Aşıları. YENİ BÖLÜMNiloyanın neşe ve mutluluk dünyasına hoş geldiniz. Sokak kedileri için leğenden kedi evi yaptı Yunus Emre İlkokulu 3G sınıfı öğrencilerinden Zeynep Ece Bozdoğanın Sokak kedilerinin özellikle kış aylarında barınabilmesi için leğenden yaptığı kedi evi büyük takdir topladı.

Evinin çevresine çok sayıda leğenden kedi evi yerleştiren Azranın en büyük hayali ise evinin önüne kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir kedi evi yaptırabilmek. Kedi Evi Aldık BayıldılarkedicatyavrukedikedievikediaşısıkedivideolarıcovidaşısıINSTAGRAM. Kedi evi yapmak için farklı yöntemler var.

Metal kıyafet askılarının asılan kısmını kesin ve askıyı metal ince bir çubuk haline getirin. Mini matkap elektrikli tonavida Yapılışı. 2 adet leğeni fotoğraflardaki gibi üst üste.

Yani başlayan bu kedi evi hareketi geniş bir kitle üzerinde farkındalık yarattı. Sanırım ileriki zamanlarda. Ağaçta kalan kediyi kendi imkanlarıyla kurtarmak için çalışan Azra.

Bu kedi evi fikri için eski bir tişörte iki adet kıyafet askısına ve bir parça kartonla banta ihtiyacınız var. Leğenden Kedi Yuvası Yapma. 3312 likes 592 talking about this.


Anna On Twitter Cat Wallpaper Cats Black Cat


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Evcil Hayvanlar Hayvan Kopek Yatagi


Kedi Evi Kedi Evi Kedi Evler


Kedi Evi Yapimlari Kedi Evi Kedi Hayvan Barinagi


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Cat Tent Cat Tent Pet Diy Projects


Cat And Brussel Sprouts Brussel Sprouts Cats Sprouts


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Pet Bed Couch Pet Bed Diy Dog Bed


Pin On Cat Outdoor Feral


Kedi Evi Yapiyoruz Kedi Evi Kedi Evler


Basit Kedi Evi Yapim I Iki Legenden Birine Kedinin Girebilecegi Kadar Delik Acin Delik Cok Buyuk Olmasin Ki Icerisi Nefesiyle Isinsin Legenleri Kedi Evi Kedi


Pin On Diy


Feral Cat Sanctuary Click Image For More Details This Is An Affiliate Link And I Receive A Commission For T Outdoor Cat House Feral Cat Shelter Cat Shelter


Feral Cat Shelter Cat Shelter Feral Cats


Safely Trim Your Cats Nails Cat Nails Cat Claws Today Tips


Related Posts