Lif Ipiyle Battaniye Modelleri - 21Eyl2021 - Pinterestte Gülşen Bıçakcı adlı kullanıcının lif modelleri panosunu inceleyin. Bebek battaniyeleri genelde 90x90 veya 100x100 oluyor.


Huzur Sokagi Yasamaya Deger Hobiler Afgan Tig Desen Orme Bebek Battaniyeleri Battaniye

Bu tığ işi örgü battaniye modelleri lif modelleri için kullanılan örnek 1 tam 12 motif yapılarak ilerliyor.

Lif ipiyle battaniye modelleri. Lif ipiyle yapacakların ip kalın olmasın diye lif ipinin tek katını örgüde kullanırlarsa daha uygun olacaktır. Bebek battaniyelerinin özelliğinin yumuşak olması nedeniyle lif ipiyle çok iyi bir sonuç alabilirsiniz. Çeyizlik sabun bezi modelleri son zamanlarda hem çok renkli hemde değişik iplerle yapılmaya başlandıÖrümcekli yıldız lif modelinin Türkçe yapılış videosunda gösterildiği gibi bu el işinde hem sakallı ip kullanılmış hemde simli ipYuvarlak lif modellerinden olan ve 2018 lif modelinin en yeni lif modeli olan bu lif örneğini bohçalarınızda hiç tereddüt etmeden.

Özel lif ipiyle örülmüş bu eğlenceli lif modeli ile çocuklarınızın banyosu çok eğlenceli geçecek. Bebek Battaniye modelleri - ÖRGÜ DANTEL VE MODA DÜNYASI. Pembeliörgüler yenilifmodeli ikişişlifmodelleri elazılifi sewinghacks handembroiderytutoril woolencraft kinittingasmr whisperedasmr whisperknitting.

Dilerseniz ince olan herhangi bir iple örebilirsiniz. Tığ işleri tığ desenleri örgü hakkında daha fazla fikir görün. Merhaba Hanımlar Tığ işi sevenler için motiflerden oluşan yapımı çok kolay bir bebek battaniyesi.

Lif Modelleri çeyizlik banyo lif örnekleri mi arıyorsunuz. Lif ipinden bebek yeleğilif ipinden bebek battaniyesilif ipinden bebek yeleği yapılışıpatik ipleri fiyatlarılif ipi ile örgü modelleri lif ipiyle örülen bebek yeleklerilif ipi fiyatlarılif ipinden şal modelleri. Bademli tığ yelek modeline zincir çekilerek başlanıyor.

17Eyl2021 - Zeynep adlı kişinin Pinterestte 676 kişi tarafından takip edilen bebek battaniyeleri panosunu keşfedin. Ortasında çiçekler kenarında fıstıklarla çeyizlik lif modelleri olarak hazırlayabilirsiniz. By admin 19 Kasım 2020 0 Comments.

Model çıkarılırken videolu anlatım. Lif modelleri kategorisinde onbin den fazla lif örnekleri ve videolu anlatımını bulabilirsiniz. 1 adet Lacivert K1533 renk ip 1 adet Kırmızı K1170 renk ip 1.

Bademli tığ yelek modeli 15 dolgu ve yukarıdan aşağıya 5 dolgu şeklinde oluyor. Daha önce paylaştığım lila beyaz battaniye modeleni pembe beyaz olarak ördüm bunun kenar kısmında küçük bir değişiklik yaptım ve diğer battaniyeden biraz daha küçük oldu. İki renkli bebek battaniyesi ve lif modeli yapılabilecek kolay tığ işi lifbattaniye örneği bir örgü modeli deseni işleyeceğiz.

Tabi dolgular kaydırmalı yapılıyor. Anlatımlı lif modelleri yuvarlak örneği uzun lif modelleri kese lif modelleri olarak da tasarlayabilirsiniz. Battaniye Modelleri Örgü Modelleri Pembe Beyaz Battaniye by admin 15 Aralık 2020 0 Comments.

Lif ipinden bebek battaniyesi modelleri olarak da örüp kullanabilirsinizBebek battaniyesi süslemesine gerek kalmadan motif motif örülen örneği çok seveceksinizTığ işi bebek battaniyesi modelini birçok renk düzeninde örebilirsinizDantel bebek battaniyesi için buyurun videoya. Örgü Modelleri Motifli Hırka Modeli by admin 19 Kasım 2020 0 Comments. Lif ipiyle veya farklı iplerle örebileceğiniz bir örnek.

Battaniye tığ işleri örgü hakkında daha fazla fikir görün. Siz de videoda yapılışını izleyebilirsiniz. Bugün sizlerle bu.

Model tiftik ince bir iple örülmüştü ben giyemediğim için orlon lif ipiyle ördüm. Çeyizlerimiz için lif modelleri. Motif sayısını arttırırsanız daha büyük bir battaniye de yapabilirsiniz.

Tığ işi örgü modellerinden kışı andıran güzel bir battaniyeKırmızı yeşil ve beyaz. Evinizde artık kalan ipleri değerlendirip şirin ve bebeğinizi sıcak tutacak bir battaniye örebilirsiniz resimdeki. Makina yünü veya lif ipi kullanabilirsiniz.

Uğraştırıcı ve bir o kadar da güzel bir bebek battaniyesi modelinin resimli yapılışını. 2014 Allı Güllü Onlarca Lif Modelleri. Alize Angora simli ip.

Kartopu Wash It el örgü ipleri. Sizlere çok eğlenceli bir lif getirdik. Kanalıma ABONE olmayı ve beğeni yapmayı unutmayınız lütfenzil butonuna tıklarsanız yeni videolarımdan ilk siz haberdar olursunuzizlediğiniz için teşekkürle.

Bugün sizlerle bu yazlık hırkayı paylaşmak istedim.


Lif Ipinden Harika Tig Isi Bebek Battaniyesi Orgu Modelleri Kolay Orgu Bebek Battaniye Modelleri 2021 Krose Orgu Tig Desenleri


Kalpli Lif Battaniye Heart Crochet Blanket Tig Desenleri Tig Isleri Orgu


Ucan Kelebekler Lif Ve Bebek Battaniyesi Modeli Youtube In 2020 Baby Blanket Pattern Crochet Patterns Crochet Beanie Pattern


Akan Cicekler Tig Ornegi Battaniye Lif Ve Yatak Ortusu Nazarca Com Battaniye Tig Isleri Orgu


427 Begenme 5 Yorum Instagram Da Sibel In Orguevi Sibelin Orgu Evi Gunaydin Gunaydin Lif Ipinden Battaniy Battaniye Battaniye Modelleri Instagram


Lif Ipinden Yumusacik Bebek Battaniye Modeli Bulmaca Modeli Youtube Battaniye Battaniye Modelleri Bebek


Croche Panosundaki Pin


Lif Ipinden Yapilan En Kolay Bebek Battaniyesi Bulmaca Modeli 36 Tigisi Youtube 2021 Tig Isleri Bebek Boncuklu Tig


85 Tane Battaniye Modelleri Nazarca Com Crochet Bobble Blanket Crochet Blanket Bobble Crochet


Pitircik Lif Modeli Yapilisi Mimuu Com Krose Dikisler Tig Isleri Tig Desenleri


Lif Modelleri Veya Bebek Battaniyesi Olarak Kullanabileceginiz Cok Guzel Bir Ornek Yelek Modelleri Icinde Kullan Boncuklu Tig Bebek Battaniyesi Modelleri Orgu


1 Uzun 1 Top Fistikli Model Lif Ipiyle Battaniye Nazarca Com Tig Isleri Tig Desenleri Orgu


Lif Ipinden Kolay Bebek Battaniyesi Mimuu Com Afgan Bebek Tig Orme Bebek Battaniyeleri Krose


Tig Isi Battaniye Modeli Ve Yapilisi Fistikorgumodelinasilyapilir Tigisibattaniyenasilyapilir Videoluorgumodelleri Crochet Crochet Patterns Crochet Cord


Related Posts