Linea Ikaz Lambaları - Araç İkaz Lambaları Ne Anlama Geliyor ve Uyarı Anında Yapılması Gerekenler Neler. Araç koruma sistemi arızası.


Gosterge Isaretleri Ve Anlamlari En Onemli 29 Youtube

Fiat Egea ön gösterge paneli arıza ikaz lambalarının anlamları aşağıda sıralanmıştır.

Linea ikaz lambaları. Mercedes ikaz lambaları her modelde aynıdır. 23 Ekim 2019 da 0900. Birçok araçta olduğu gibi bu markada da arıza ışıklarının simgeleri ve arıza nedenleri aynı olmaktadır.

Su fazlası ikaz ışığı. Fiat Linea Gösterge Paneli ve Uyarı İkaz Lambaları Fiat Linea Gösterge Paneli A Elektronik km saati B Yakıt seviye göstergesi yetersiz yakıt seviyesi uyarı lambası ile birlikte C Motor soğutma suyu sıcaklık göstergesi maksimum sıcaklık uyarı lambası ile birlikte D Elektronik devir saati E Çok fonksiyonlu. Araçlarda meydana gelen arıza ve değişiklikler sürücüye gösterge panelinde yer alan ikaz lambaları vasıtasıyla bildirilir.

Fiat ikaz lambaları ve anlamları Fiat araçlarda gösterge ve uyarı ışıkları 22102018 - 1607 Abone ol. Fiat Linea Gösterge Uyarı İkaz Lambaları. Peki Fiat ikaz lambası anlamları neler ve hangi gösterge hangi anlama geliyor.

Artık araçlarımız eskisi gibi değilelektronik sistemler ve teknolojik özellikl. Soruya cevabınız Ehliyet sınavını geçmek için ezberleyip birkaçı dışında diğerlerini derhal unuttuğum yanıp sönen bir takım işaretler ise üzgünüz iyi bir sürücü değilsiniz. 3Arka sis lambaları açık.

Merhaba arkadaşlar aracım 2015 Linea. 29 Kasım 2018 FIAT Gösterge arıza işaretleri. Fiat marka Linea model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir.

Araç üzerinde yer alan ikaz ve uyarı ışıklarını çözmek bize göre çin alfabesini çözmekten inanın çok daha zor. Su Sıvısı Filtresi İkaz Işığı. Otomobilimizdeki göstergede yanarak bizi korkutan işaretlerin anlamları aşağıdaki gibidir.

Merhabalar ben de 2006 focus var ikaz lambaları aralıklarla yanıp sönüyor. Arıza lambası anlamları otomobillerde meydana gelebilecek olası problemlere karşı otomobil sürücüsünü uyarıyor. Araçlarımızın gösterge panelindeki işaretlerin ne anlama geldiğini açıkladım.

3Vites arızası opsiyon 4Ön ısıtma bujileri sadece dizel için 5Mazot filtresinde nem. Fiat Linea kullanıyorsunuz kontağı açtınız 3 saniye beklediniz kilit işareti yandı ve hemen peşinden söndü işte evet bir sorun yok araba burada rahatlıkla çalışacaktır peki hatalı olduğunu nasıl anlarım diyorsanız onuda söyleyeyim. İlk önce sönük bir şekilde yağ ve immobilizer lambaları yanıyordu şuan ek olarak enjektör ve ısıtma uyarı lambaları yanmaya başladı ama.

Arabaların ön panelinde bulunan ikaz lambaları isimlerinden de anlaşılacağı gibi işler yolunda gitmediğinde ya da aracın donanımı ile ilgili değişikler meydana geldiğinde. Araba arıza lambaları anlamları arabada stop lambası neden yanar araç arıza arıza lambası bolo ferrari Fiat honda ikaz lambaları ikaz kırmızı ışık led çakar lamba Linea. Mercedes ikaz lambaları ve anlamları.

Aracın beyninden kaynaklı bir sorunBeyin değişimiyle sorun çözülmüştür. Motoru oluşturan yakıt ateşleme hava emiş ve egzoz sistemlerden biri bile hasar görse motor ikaz lambaları yanmaya başlar. Biz de sizler için Fiat Egea Linea Punto Doblo gösterge ikaz uyarı lambalarını derledik.

Kimileri için rahatsız edici gibi görünse de aslında en gerekli olan uyarı araçlarından bir tanesidir ve ne yazık ki birçok araçta bulunmadığını da söyleyebiliriz. 1 Maksimum motor soğutma suyu sıcaklığı. Fiat Linea Gösterge İkaz İşaretleri.

3 Alternatör arızası. Fiat gösterge ışıkları araçlarda meydana gelen olası arızalara karşı kullanıcısını uyarıyor. 7 Araç koruma sistemi arızası.

4Ön cam yıkama sıvısı az kalmış ya da bitmiş. 2 Yakıt rezervi. 8 Jenerik arıza.

5 Yetersiz motor yağ basıncı. 4 Motor minimum yağ basıncı. Linea araçlarında olan herhangi bir arıza sırasında bu ikaz lambaları kullanıcıyı uyarır.

Bu şekilde arızanın nereden kaynaklandığını görebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. 1Motor yağ basıncı2Soğutma suyu sıcaklığı3Vites arızası opsiyon4Ön ısıtma bujileri sadece dizel için5Mazot filtresinde nem6Fren sisteminde hatalı çalışma yetersiz Seviye Sıvı Fren el freni7Fren balataları aşınma8ABS sistemi9Park lambaları10Uzun farlar 11. Fiat Gösterge İkaz Uyarı Lambaları Ne Anlama Gelir.

Fiat modellerinde yer alan ikaz lambalarının anlamları araç sahipleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Arkadaşlar arattığım kadarıyla böyle bir konu yokBen lineanın verdiği uyarı mesajlarının neler olduğunu merak ediyorumMesela hangi durumlarda hangi mesajlar çıkıyorAracımı ilk aldığımda ön farları açar açmaz sol ampul patladı ve anında şuan ne olduğu hatırlamadığım bir uyarı mesajı çıktıikinci olaraktan bir ara park sensörü ile ilgili bir sorun. Mercedes ikaz lambası sürüş anında yanıyorsa aracınızda bir arıza olduğunun belirtisi olabilir.

İkaz lambalarından biri yandıysa otomobilinizde yolunda gitmeyen bir. Araçta bulunan koruma sisteminin düzgün çalışmadığı durumlarda bu arıza lambası yanmaktadır. Fiat Linea arıza lambaları ve anlamları yazımızda bulunan genel arıza lambası araçta meydana gelen birden fazla hatayı bildirmektedir.

Fiat Linea Ön Panel Göstergesi İkaz Lambaları - Kumandaların göstergelerin ve uyar lambalarının varlığı ve bunların yerleri otomobilin tipine bağlı olarak değişebilir. 6 EOBD ve motor kontrol sistemi arızası. Araçlarımızda birbirinden değişik ikaz uyarı lambaları yer alıyor.

Bu ışığı görmeniz demek yakıt filtresindeki suyun maksimum kapasiteye ulaşması demektirFiltreden suyu boşaltın. Fiat Egea Linea Punto ve Doblo gibi araçlarda sürücülerin karşısına çıkan işaretlerin anlamlarını bu yazımızda derledik. Aracınızdaki ikaz lambaları yanıyorsa motor bileşenleri birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışamıyor demektir.

İşte otomobillerde bulunan ikaz lambaları ve anlamları. Araç ikaz lambaları ve anlamları ve araç uyarı işaretleri kısa anlamlarına aşağıdaki yazımızdan bilgi sahibi olabilirsiniz. 9Park lambaları 10Uzun farlar 11Sis lambaları 12Arka sis lambaları 13Sağ sinyal lambası 14Sol sinyal lambası 15Lambalar arızalı 16Akü şarjı 17Emniyet kemerlerinin kilitlenmesi 18Yakıt rezervi 19Motor kontrol sistemi arızası EOBD 20Air bag arızası 21ASR sistemi arızası 22Aracın koruma sistemi arızası.

Fiat Linea gösterge ekranın da arızanın nedeni de yazmaktadır. 6Fren sisteminde hatalı çalışma yetersiz Seviye Sıvı Fren el freni. Daha fazla detay için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Sürekli kırmızı yananlarbir yanıp bir sönenlerhiç bir anlam.


Linea Ikaz Lambalari Bahce Dekorasyon


Ikaz Lambalari Ev Fikirleri


Fiat Punto Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Fiat Linea On Panel Gostergesi Ikaz Lambalarinin Anlami Nedir Bir Dunya Fiat


Fiat Punto Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Fiat Linea Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Fiat Ariza Lambasi Ve Anlamlari Oto Ayar Oto Inceleme Ve Ayar Yeri


Fiat Punto Gosterge Panelindeki Ariza Lambalarinin Anlamlari Bir Dunya Fiat


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Arac Gosterge Paneli Sari Unlem Bagaj Kapagi Acik Anlamina Gelen Arac Gosterge Paneli Isaretleri Otomotiv Bilgi Ve Kilavuzu


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Fiat Linea Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Arac Gosterge Isaretleri Anlami Arabalardaki Uyari Isiklarinin Anlamlari Nedir Otomotiv Bilgi Ve Kilavuzu


Fiat Egea Ariza Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Bir Dunya Fiat


Related Posts