Linea Gösterge Işaretleri - Fiat gösterge ışıkları araçlarda meydana gelen olası arızalara karşı kullanıcısını uyarıyor. Gösterge-Panel İşaretleri ve Anlamları.


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Anlamlari Arac Gosterge Isaretleri Anlami

Fiat marka Egea Punto Linea Doblo vs araçlarda gösterge paneli üzerinde bulunan uyarı işaretlerinden üçgen içerisinde ünlem şeklinde bir uyarı işareti alıyorsanız konuyla alakalı makalemizde çözümü sizler için sunuyoruz.

Linea gösterge işaretleri. Ekrandaki civata anahtarı simgesi Anahtar Işareti Yanip Sönüyor. Artık araçlarımız eskisi gibi değilelektronik sistemler ve teknolojik özellikl. Kontak anahtarı MAR konumuna getirildiğinde gösterge panelindeki uyarı lambası yanmalı ve motor.

Yeni Linea gösterge işaretleri 50-90-130 kmh. Gösterge Paneli Araba Arıza İkaz Lambaları Gösterge Paneli Araba Uyarı işaretleriarıza lambası ve uyarı işaretleriaraç ikaz lambalarıaraç ikaz lambaları ve anlamları. Arac cekısde düştü sizcesorun nediir.

İnceleyeceğimiz aşağıdaki gösterge ikaz işaretleri tofaş fiat gösterge panelinde bulunan arıza durumunda yanan gösterge lambaları ile uyumludur. Special Home Design ideas. 64 tane ışığın ne anlama geldiğini artık biliyorsunuz.

Araç koruma sistemi arızası Araçta bulunan koruma sisteminin düzgün çalışmadığı durumlarda bu arıza lambası yanmaktadır. Yetkili servis size gereken bilgiyi verecektir. ön sis lambalarýfar yükseklik ayarýdijital göstergeçok fonksiyonlu gösterge.

Arac linea 13 multıjet egr arızasından dolayı egr değişimi yaptık fakat arıza halen devam etmektedir. Aracın kazası falan yoksa arızayı mutlaka yetkili serviste tespit ettirin. 001-032 LINEA 1ed TR_28052013 04062013 1219 Sayfa 1 OR.

Qcx6Bdv-oIs Benzer Gürhan Bezek tarafından yüklendi Aracın beyninden kaynaklı bir sorun. Yanıtla 3. Fiat Linea Arıza Işıklarının Hepsi Yanması.

Otomobilimizdeki göstergede yanarak bizi korkutan işaretlerin anlamları aşağıdaki gibidir. Fiat gösterge panelindeki sarı kırmızı ve yeşil renkte yazan ikaz lambaları ne anlama geliyor inceleyelim. Araç arıza ve uyarı lambalarıBMWMercedesVolkswagenRenaultToyotaHonda.

Ancak otomobil markalarının onay verdiği dünya genelinde kullanılan işaret. Bu etiketler üzerinde si-ze belirli bir parça ile ilgili olarak alýnmasý gereken önlem- leri hatýrlatan semboller yer almaktadýr. Arkadaşlar arattığım kadarıyla böyle bir konu yokBen lineanın verdiği uyarı mesajlarının neler olduğunu merak ediyorumMesela hangi durumlarda hangi mesajlar çıkıyorAracımı ilk aldığımda ön farları açar açmaz sol ampul patladı ve anında şuan ne olduğu hatırlamadığım bir uyarı mesajı çıktıikinci olaraktan bir ara park sensörü ile ilgili bir sorun.

Fiat Egea ön gösterge paneli arıza ikaz lambalarının anlamları aşağıda sıralanmıştır. Arkadaşlar yeni yasaya göre araçlarda hız sınırları aşağıdaki linkte gösterilmiştir. Arızalar silinme ile düzelmez.

Fiat modellerinde yer alan ikaz lambalarının anlamları araç sahipleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Araç gösterge ikaz lambalarının anlamlarının bilinmesi hem aracın bakımını zamanında gerçekleştirmek hem de trafiği canavarlar diyarına dönüştürmemek açısından son derece önemli. Araba Arıza Lambaları ve Anlamları Araç kullanımını daha kolay hale getirmek ve sürücüyü bilgilendirmek adına araçlarda yer alan arıza.

Kontak anahtarı MAR konumuna getirildiğinde gösterge panelindeki. İkaz Lambaları Nasıl Kapatılır. Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.

29 Kasım 2018. Peki Fiat ikaz lamları anlamları neler ve hangi ışık ne anlama geliyor. Fiat linea anahtar işareti.

Bu resimde bulunan uyarı lambalarının tamamı her araçta bulunmayabilir ve ikonlar aracın marka model ve yaşına göre değişiklik gösterebilir. Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. 5 GÜVENLİK SİSTEMLERİ OTOMOBİLİN KULLANILIŞI UYARI LAMBALARI VE MESAJLA R ACİL DURUMDA YAPILACAKLAR OTOMOBİLİN BAKIMI TEKNİK ÖZELLİKLER İNDEKS ÖN PANEL VE KUMANDALAR F0R0001m şekil 1 001-031 LINEA.

Araçlarımızın gösterge panelindeki işaretlerin ne anlama geldiğini açıkladım. Aşağıdaki görselde bulunan. Otomobillerin gösterge panellerinde yanan veya ara ara yanıp sönen tüm ışıkların ne anlama geldiğini sizler için derledik.

Muhammedçelik tarafından Genel forumunda yazıldı. Evonun gösterge panelindeki ışıklar kısılıp yükseltilebiliyormuş. Ancak sorunu çözmeniz durumunda ikaz lambaları kendiliğinden.

Gösterge Paneli Araba Arıza İkaz Lambaları ve Uyarı işaretleri. Gösterge arıza işaretleri otomobilde ortaya çıkabilecek sorunları önceden görüp tespit etmek adına araç sahiplerine oldukça önemli ipuçları verir. Turq tarafından Teknik Yardım forumunda.

001-031 LINEA 1ed TR_28052013 30052013 1504 Sayfa I OR. Biz de sizler için Fiat Egea Linea Punto Doblo gösterge ikaz uyarı lambalarını derledik. İkaz lambalarını kapatmanız teknik olarak araca müdahale etmeden mümkün değildir.

Mart 30 2014 100102 ÖS. Fiat Linea Gösterge İkaz İşaretleri. 22 Ekim 2018 Pazartesi 1016 Son Güncelleme.

Araba arıza lambaları anlamları arabada stop lambası neden yanar araç arıza arıza lambası bolo ferrari Fiat honda ikaz lambaları ikaz kırmızı ışık led çakar lamba Linea. Yalnız anlattığınız soruna formda akü değişimi ile. Elektronik sistemlerde motor bölümünde fren sistemlerinde lastiklerde veya diğer farklı konularda ortaya çıkabilecek pek çok tehlikeli durumdan önce bu arıza.

1Hararet ikaz ışıklarıHararet gösterge ışığı motor sıcaklığının olması gerekenden fazla olduğu anlamına gelir. Merhabalar aşağıda Ford Cargo arıza işaretleri - Ford Cargo kamyon arıza işaretleri ve Ford Cargo gösterge işaretleri yanı sıra Fiat Volkswagen Seat Renault Mercedes Audi Passat Astra Albea Axor Opel VW Fiorino Linea Dacia Nissan Qashqai Citroen Nemo Honda Bosch gibi pek çok model için gösterge arıza işaretleri bulabilirsiniz. öncelikle aracınızı durdurup motorun soğumasını beklemenizi ardından soğutma suyu seviyesini fanın çalışmasını radyatör kapağını ve soğutma suyu kaçaklarını kontrol etmenizi öneririz.

Outlife tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı. SEMBOLLER Otomobilinizin bazý parçalarýnýn üzerine ve bunlarýn yanýna renkli özel etiketler konulmuþtur. Fiat Linea arıza lambaları ve anlamları yazımızda bulunan genel arıza lambası araçta meydana gelen birden fazla hatayı bildirmektedir.

Tanýnmazsa gösterge panelinde Yuyarý lambasý yanmak-tadýr. Aracınızda bulunan park lambası Fren lambası Arka Sis lambaları Sinyaller Plaka. Daha fazla detay için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

1Motor yağ basıncı2Soğutma suyu sıcaklığı3Vites arızası opsiyon4Ön ısıtma bujileri sadece dizel için5Mazot filtresinde nem6Fren sisteminde hatalı çalışma yetersiz Seviye Sıvı Fren el freni7Fren balataları aşınma8ABS sistemi9Park lambaları10Uzun farlar 11. Fiat Egea Üçgen İçinde Ünlem İşaretinin Anlamı.


Arac Gosterge Isaretleri Anlami Arabalardaki Uyari Isiklarinin Anlamlari Nedir Otomotiv Bilgi Ve Kilavuzu


Fiat Egea Ariza Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Bir Dunya Fiat


Fiat Ariza Lambasi Ve Anlamlari Oto Ayar Oto Inceleme Ve Ayar Yeri


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Fiat Punto Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Fiat Punto Grande Punto Punto Evo Bravo Fiat Turkiye Forumu


Fiat Linea Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Linea Ikaz Lambalari Bahce Dekorasyon


Araba Gosterge Isiklari Ve Anlamlari Gunun Otomobiliotomobil Haberleri


Fiat Punto Grande Punto Punto Evo Bravo Fiat Turkiye Forumu


Gosterge Isaretleri Ve Anlamlari En Onemli 29 Youtube


Fiat Linea Ariza Lambalari


Fiat Linea On Panel Gostergesi Ikaz Lambalarinin Anlami Nedir Bir Dunya Fiat


Related Posts