Maya Takvimine Göre Cinsiyet - Bulduğunuz iki değerin kesiştiği hücredeki E harfi erkek K harfi kız bebeğiniz olacak anlamına gelir. Maya takvimine göre anne ve bebeğin doğum tarihlerinin ikisi de çift veya tek ise bebek kız birisi çift diğeri tek ise bebeğin erkek olacağına inanılmaktadır.


Maya Takvimi Ile Bebegin Cinsiyet Nasil Tahmin Edilir

Çin takvimi asırlardır Çinlilerin cinsiyet belirlemek için kullandıkları bir.

Maya takvimine göre cinsiyet. Neden Bu Kadar Önemli. Örnek Yaş ve Cinsiyet Hesaplama. Çinde 1945 yılında takvim reformu yapıldı ve yaklaşık olarak 7 yüzyıl boyunca kullanılan Çin takvimine göre bebek cinsiyet hesaplama işlemlerinde de tercih edilen M.

Anne ve baba adayları bebeklerinin istedikleri cinsiyette olmasını arzuladıklarında da tercihlerini bu takvimden yana kullanıyor ancak iki takvim. Aşağıdaki çin takvimine göre hazırlanmış cinsiyet tablosundan bebeğinizin cinsiyet tahminini görmek için üst satırdan son adet gördüğünüz ay ile en soldaki sütundan yaşınızı bulun. Geçen yıllara göre değişiklik göstermez takvim sabittir.

Çin takvimine göre bebeğin cinsiyetini bulmak ÇİN TAKVİM. 15 Ocak 1983 doğumlu bir bayan için 2015 hamile kalınan yıl 1983 32 bu kişinin yaşıdır. Çinde 700 yıldır uygulanan bu yöntemi kullanaran çocuğunuzun cinsiyetini büyük bir doğruluk olasılığıyla tahminde bulunabilirsiniz.

Maya Takvimine göre cinsiyet bulmak. Annenin doğum ayını Mayıs babanın ise Haziran kabul edelim. 21 yaşında kız çocuk olasılığı fazla TAKVİME göre annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor.

Cinsiyet belirlemeyle ilgili batıl inançlardan biri de Çin ya da Maya takvimine göre cinsiyet belirlemedir. Dünya çapında Çin takvimi daha popülerken aslında Maya takvimine göre cinsiyet hesaplama çok daha kolaydır. Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemi 700 yılı aşkın bir süredir kullanılmaktadır.

2637 yılında başlayan bu takvim terk edildi. Kız bebek dünyaya getirme olasılığının arttığı yaş ise 21dir. Daha sonra internetteki uygulamalar ile Çin takvimine göre yaşınızı öğrendikten sonra son adet zamanına göre çin takvimine göre cinsiyet tahmini yapan sitelerden birinde bunu sorgulatıp Çin takvimine göre erkek mi yoksa kız çocuğunuz mu olacağını öğrenebilirsiniz.

Bir anne için hiç şüphesiz en güzel seslerden biri bebeğinin kalp atışlarıdır. Çok basit bir kaç değeri girerek bebeğinizin cinsiyetini daha önceden tahmin etmeniz mümkün olabilir. Bir de Maya takvimi Rus takvimi ya da Japon takvimine göre bebek cinsiyeti belirleme gibi uygulamalar vardır.

Bazı insanlar bebeğin kalp atışı sıklığının cinsiyetine dair önemli bilgiler. Şimdi takvimden 34 yaşında hamile kaldığınız aya bakarak tahmini. Çin takvimine baktığımızda 1983te 13 Şubat öncesi olduğu için yaşına 2 ekliyoruz.

Tıbbi anlamda Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemi ile bebeğin cinsiyetinin belirlenmesi asla mümkün değildir. Siz de internette Çin Takvimini inceleyerek bebeğinizin cinsiyetini öğrenme noktas. Çünkü Çin Takvimi hamile kaldığınız aya ve yaşa göre bebeğinizin hangi cinsiyette olduğunu size söylendiğine inanılan bir takvimdir.

Sağlıklı Saçlar için 8 Temel İpucu. PEK çok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de emin olmak için Çin Takvimi ve halk inanışlarına da başvuruyor. Belirlenen nokta sonraki adımda yardımcı olacak.

Maya takvimi cinsiyet HESAPLAMA 2019 da yazımızda belirttiğimiz gibidir. Çin takvimine göre bebek cinsiyeti hesaplama ise ebeveyn adaylarının en yaygın kullandığı yöntemlerdendir. Japon takvimine göre cinsiyet tahmini yapılacağı zaman anne ve babanın doğum aylarını işaretleyip kesiştiği noktayı belirlenmeli.

Bebeğin kız veya erkek olacağını tahmin eden cinsiyet hesap makinesinin çalışması annenin yaşı ve gebelik ayına göre hesaplanan çin gebelik takvimine dayanmaktadır. Sağlıklı Yaşamın Yeni Adresi. Cinsiyet takvimi kadınlar hangı aylarda erkek bebek yaparlar kız çocuk olması için hangi ay hamile kalması gerekir maya takvimine göre bebek cinsiyet yorumlar ı takvime göre erkek bebek yıla gore cınsıyet yıllara göre çocuk cinsiyetleri.

Çin Takvimi ile Cinsiyet Hesaplama Nedir. Bazıları çin takvimine göre istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olduklarında takvime güvenmekte ve tanıdıklarına tavsiye etmekte bazıları ise istediği sonuç olmadığında takvimin işe yaramadığını belirtmektedir. Halk arasında bu tür inanışlar son derece yaygın olsa da rotanızı bilimden ayırmamalısınız.

Hamileliğin başladığı ay ise Nisan olsun. Eski Mısır yöntemlerinde de arpa ve buğday torbaları. Mental Çöküntü Faktörleri Kali.

Çin takvimi ile gebelik oluştuktan sonra ve oluşmadan cinsiyet hesaplaması yapabilirsiniz. İkisinin doğum ayının kesiştiği noktada 9 rakamını görürüz. Doğum tarihi kocanızın değil sizin doğum tarihinizdir ve kimlikteki doğum tarihi değil gerçek doğum tarihinizdir.

Hafta da belli olan gebelik çin takvimi ile ayrıca hesaplanmaktadır. Tabloda bu iki. Doğacak olan bebeğin cinsiyetini çin takvimi ile önceden hesaplamak isterseniz aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz.

Çin takvimi cinsiyet tablosunu büyük şekilde görmek için resmin üzerine. 0 yorum yapılmış Warning. Tek yapmanız gereken aşağıdaki hesaplayıcıda anne adayının gebe kaldığı yaşı ile gebe.

Örneğin son adet tarihiniz 20 Şubat ise hamilelik ayınız Marttır. Çin Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme. A non-numeric value encountered in varwww.

32234 yaşında olmuş oluyor. Çin takvimine göre cinsiyet belirleme 2 adet veriye dayanır hangi ayda ve kaç yaşında hamile kaldığınız. Hamilelik ayınızı son adet tarihinize 14-18 gün eklenerek bulabilirsiniz.

Otomatik Çin Takvimi Hesaplama. Çinlilerin bundan 700 yıl önce Pekin yakınlarında bulduklarını iddia ettikleri aşağıdaki bu tablo yine iddialara göre doğacak bebeğinizin cinsiyetini 90 doğrulukla tahmin ediyor. Çin takvimine göre Ocak ayı dışındaki aylarda gebe kalan 21 yaşındaki annenin bebeğinin cinsiyeti kız olarak hesaplanmaktadır.

Bebeğin cinsiyeti ile annenin yılın hangi günü doğduğu ya. Bu yöntemde hesaplama yapmak için annenin yaşı ve gebe kalınan tarih esas alınır. Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 90.

Bilimsel Yöntemler Mental Sağlık Nedir. Astrolojik gözlemlere dayanarak geliştirilen bu. Çin takvimi 2019 cinsiyet HESAPLAMA otomatik olarak gerçekleştirmek istiyor iseniz internetten yardım alabilirsiniz ancak sizler için eklediğimiz takvimden net sonuca ulaşabilirsiniz.

Unutmayın çin yaşınızı ve gebe kaldığınız aya. Son adet ayına göre cinsiyet tahmini yapmak için mutlaka hamile kaldığınız ayı bilmeniz gerekir. Çin takvimine göre ise annenin hamile kaldığı yaşa ve hamile kaldığı aya bağlı olarak çeşitli hesaplamalar yapılmakta ve cinsiyet belirlenmektedir.

Uzun yıllardır cinsiyet belirleme noktasında kullanılan bir diğer yöntem de. Aşağıya şuan ki yaşınızı ve tahmini gebe kaldığınız ayı girerek bebeğinizin cinsiyetini. Çin takvimi ile cinsiyet hesaplamada anne adayının hamile kaldığı ay ve yaşı baz alınıyor.

30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız diğer tüm aylarda ise erkek olurken 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek. Çin Takvimine Göre Bebeğin Cinsiyeti Belirlenebilir Mi. İŞTE SİZE BİR CİNSİYET TAHMİN YÖNTEMİ.

Aşağıdaki formu kullanarak cin. Serotonin Hormonu Nasıl Artar.


Cin Takvimi Cinsiyet Bebek Cinsiyet Tahmini Cin


Cin Takvimi 2021 Otomatik Cinsiyet Ve Yas Hesaplama


Maya Takvimi Ile Bebegin Cinsiyet Nasil Tahmin Edilir


Biyolojik Takvim Cinsiyet Hesaplama


Maya Takvimi Cinsiyet Tahmini Ile Bebeginizin Cinsiyetini Ogrenin Oku Haber Tarafsiz Haber Oku


En Hizli Maya Takvimi Cinsiyet Hesaplama Programi


Cin Cinsiyet Tahmini Grafik Ve Takvimi Hakkinda Bilgiler Gebelik Rehberi


En Hizli Cin Takvimi 2021 Cinsiyet Hesaplama


En Hizli Cinsiyet Hesaplama


En Hizli Cin Takvimi 2021 Cinsiyet Hesaplama


En Hizli Cin Takvimine Gore Otomatik Cinsiyet Hesaplama 2018


Japon Takvimine Gore Cinsiyet Belirleme 2021


En Hizli Cin Takvimi 2021


Cin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2020 700 Yildir Yaniltmiyor


Related Posts