Mitolojik Kedi Isimleri - Tanrıça Artemis avlanırken köpekler kullanırdı. Mitolojinin doğruluğu yanlışlığı tartışılsa da mitolojik karakterler kedi sahiplerinin de oldukça ilgi odağında.


Turk Alphabet Turkic Runes Furthrak Alfabe Harfleri Alfabe Tarih

İşte sizler için seçtiğimiz mitolojik kedi isimleri.

Mitolojik kedi isimleri. Mısır Mitolojisine düşkün olan insan sayısı az olsa da bazı insanlar köpeklerine aşağıdaki isimleri koymaya kadar veriyorlar. Yeni bir kedi sahiplendiyseniz ve evcil hayvanınızı tanımlayabilecek kediler için Arapça isimler arıyorsanız arapça kedi isimleri Egzotik kedi isimleri Farsca Kedi isimleri Mitolojik kedi isimleri En yaratc disi kedi isimleri Osmanlca kedi isimleri Komik Kedi isimleri Erkek kedi isimleri Filmlerdeki kedi. Sayfamızda mitolojik isimler ve anlamlarını bulacaksınız.

Mitolojik Dişi Kedi İsimleri. En güzel dişi ve erkek kedi isimleri ile Türkçe yabancı mitolojik gibi en kapsamlı kedi ismi seçeneklerini bu içeriğimizde bulabilirsiniz. En Popüler Egzotik Komik Erkek Kedi İsimleri ve Mitolojik kedi isimleri için yazımıza iyice göz gezdirin aradığınız isim bu listelerde.

Aynı şekilde erkek köpek isimleri de mitolojik isimler arasında yer alabilir. Bazı uluslararası kuruluşların verilerine göre dünya üzerinde. Kedinize koyacağınız adın kısa ve ritmik olması önerilmektedir.

52 Afrika Köpek İsimleri. En güzel kedi isimleri. Aja dişi - Yoruban mitolojisinde ormanın tanrıçası.

75 Japon Kedi İsimleri. AchillesAşil olarak erkek kedi isimleri mitolojik isimler olarak değerlendirilmektedir. Apollonun attığı altın bir oka biner dünyayı dolaşırdı.

Köpek Cerberus yeraltı dünyasında Hadesin kapılarını korurdu. Apollo Müzik tanrısı Poseidon Deniz tanrısı Hera Zeusun karısı Athena Zeka tanrıçası Artemis İffet tanrıçası Uranüs Gök tanrısı Zeus Mutlak kudret tanrısı Ares Savaş tanrısı Hermes Zeusun oğlu. 6 Mitolojik Erkek Kedi İsimleri.

Kediler dünya üzerinde en çok sahiplenilen evcil hayvan türüdür. 8 Mizaca Göre Kedi İsimleri. Mitolojik Kedi İsimleri.

Yunan halkı da avlanmak ve korunmak amacıyla köpekleri kullanıyordu. 85 Neşeli Oyuncu Kediler İçin İsimler. Antik Yunanlılar için bir köpek.

Belki başka dillerde anlamı güzel olabilir. Bazı kediler cidden acayip bir güzelliğe sahip. 82 Asil Ruhlu Kediler İçin İsimler.

Beyaz kedi isimleri çoğu zaman kedinin kürk rengine ve desenlerine uygun olarak karşınıza çıkabilirKedi sahiplendiğinizde aklınıza gelen ilk konulardan biri kedinize hangi ismi vereceğinizdir. 9 Yavru Kedi İsimleri. Pet Bilgi Kedinize popüler kültür seyahatten en sevimli en eşsiz erkek kedi isimlerinden bazılarını derledik.

Áine dişi - İrlanda mitolojisinde Periler Kraliçesi ve yaz tanrıçası. Mitolojik Köpek Heykeli Mısır Mitolojisinde Köpek İsimleri. Son Yazılar Okunmaya Göre Yorum Sayısına Göre Puana Göre.

Listemizden bir isim seçebilirsiniz. Kedinizin ömrü boyunca taşıyacağı ismi seçmek elbette kolay değil. Apollo Poseidon Hermes Ares Odin Athena Othello Ares Bu erkek kedi isimleri yabancı ve mitolojik olarak çok asil duruyor.

Türk Mitolojisinden Kedi İsimleri. Bu bazen izlediği bir dizinin veya filmin karakteri kahramanı bazen mitolojik bir isim çoğu zaman da kedinin fiziksel özelliklerine karakterine cinsiyetine yaşına kürk rengine veya desenine ve hatta göz rengine göre. Kedi İsimleri 2021.

Kedi sahibi biri olarak kedinize alışılmışın dışında bir isim koymak istiyorsanız mitolojik isimleri tercih etmeniz mümkündür. Zeus Erasmus gibi pek çok mitolojik tanrı isimlerini bu başlık altında sizler için topladık. By admin Ağustos 12 2021 0 28.

En Güzel Mitolojik Dişi Kedi İsmi. 81 Macerası Cesur Kediler İçin İsimler. Nika çok hoş bir telaffuza ait bir isim.

Kediler genellikle iki heceli ve ritmle söylenen isimlere daha kolay alışır ve tepki verirler. Değişik mitolojiler içerisinden uygun olan ve kulağınıza hoş gelen bir ismi seçebilirsiniz. Efsanevi Yunan kahramanlarından veya Adonis Achilles veya Persephone gibi tanrılardan Galce mitolojisinden veya Hawaii kültüründen çekilmiş daha egzotik uzaylılara.

Mitolojide hem erkek hem de kadın olmak üzere farklı kedi isimlerinden mükemmel isimler çıkaran birçok sihirli karakter var. Hiç yemek yemeden yaşar. Yazar Tarkan Kaya Ağustos 22 2018.

Arap kültürü konusunda tutkulu musunuz. 7 Mitolojik Dişi Kedi İsimleri. 83 Hareketli Kediler İçin İsimler.

Arapça kedi isimleri. 84 Uysal Kediler İçin İsimler. Teya anlam olarak çok kuvvetli değil ama kulağa hoş geliyor.

Benim sevdiğim bazı mitolojik isimler bence çok güzel kedi isimleri olabilir. 100 Epik İsimler ve Kökenleri Eril ve Dişil Tarih dolu epik isimler yüceltilmeye değer farklı kahramanlıklar için izlerini bırakan erkekler. En Güzel Türkçe Yabancı Yaratıcı Mitolojik Erkek ve Dişi Kedi İsimleri.

Değişik farklı ve kimsede olmayan bir köpek ismi istiyorsanız mutlaka aşağıdaki isimleri düşünmelisiniz. Kedi İsimleri ve Anlamları 2021. Kedi isimleri kedi sahiplerinin en çok zorlandığı konulardan biridir.

O kadar güzel suratlı bir kedim olsaydı adı kesinlikle grasiye olurdu. Köpekler Antik Yunan toplumunda ve mitolojisinde özel bir rol oynuyordu. Beyaz renkte kürk yapısı olan bir kedi sahiplendiğinizde beyaz kedi cinsleri için aşağıdaki isimler arasından seçim yapabilirsiniz.

Mitolojik kedi isimleri ile tarihten bir kedi ismi bulabilir ve kedinize hayatı boyunca bu isimle seslenebilirsiniz. Aynı zamanda kedinizin karakteriyle ilgili. Köpeğiniz Beyaz Köpük Kusuyorsa Ne Yapmalı.

En Güzel Türkçe Yabancı Yaratıcı Mitolojik Erkek ve Dişi Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İskityalı Apollon rahibi tanrı ona kahinlikte öğretmişti. Mitolojide yer alan karakterler ve onların güçlü yapısı insanların dikkatini oldukça çekmekte.

Achilles ile köpeğe verilen isim cool havası katarken yanı sıra nadir kullanıldığından özgün nitelikte de olmaktadır. Mitolojik Kedi İsimleri. Mitolojiye merakınız varsa hem mitolojik hem egzotik kedi isimleri arıyorsanız şunları değerlendirebilirsiniz.

Tarkan Kaya Ağustos 22 2018.


Ece Karaosman Adli Kullanicinin Komik Panosundaki Pin Komik Seyler Komik Komik Resimler


Keske Benim Olsan 2021 Komik Komik Seyler Komik Capsler


Yaa Cok Guzelsin Sen 2021 Komik Seyler Komik Komedi


Sen Minnos Bir Ev Kedisi Degilsin Duru Komik Seyler Komik Mizah


Best 42 Unique Bat Tattoo Designs Ideas Https Bellestilo Com 1795 42 Unique Bat Tattoo Designs Ideas Bat Tattoo Vampire Tattoo Tattoos


Kedi Isimleri En Populer 200 Kedi Ismi 2021 Kedi Populer En Populer


Dunyanin Yedi Harikasi Dunyanin Yedi Harikasi Nedir Dunyanin 7 Harikasi Isimleri Dunyanin 7 Harikasi Nel Cilgin Disi Kedi Yunan Mitolojisi Tanrilari Statues


Chartreux Information Cat Breed Facts Kedi Kopek Tuy


No Isim Adli Kullanicinin Komik Capsler Panosundaki Pin Komik Seyler Komik Capsler Komik Tumblr


Ikarus Ve Daidalos Un Acikli Mitolojik Efsanesi Mitoloji Girit Kina


Metin Petgross Panosundaki Pin


Photos Australian Photographer Is Tokyo S Zen Master Of Cute Kitten Pictures Cute Kittens Komik Kedi Yavrulari Sevimli Kedi Yavrulari


Mitolojik Kedi Isimleri Kedi Sanati Mitolojik Yaratiklar Kedi


Wendigo Sendromu Nedir Insan Etini Yiyen Wendigo Nerede Yasiyor Mitoloji Insan Pekin


Related Posts