Lipton Akıllı çay Bardağı Oyunu Oyna Facebooksuz - Ama yinede bu oyun harika. Akıllı Çay Bardağı aklınızdan tutuğunuz bir nesneyi 20 soru sorarak biliyor.


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook

Yaptığınız bir kaç yanlış cevap da bilemez ise size 5 soru daha yöneltecek ve bilecektir.

Lipton akıllı çay bardağı oyunu oyna facebooksuz. Bir çay bardağı içerisindeki simülasyon yüz oldukça sevimli ve komik bir şekilde sizlere sesli bir şekilde hitap edecek ve aklınızdan birşey tutmanızı. Sizlerin özlediğini düşünerek karşınıza sunmul olduğumuz bu oyunumuz da yapılması gerekenler sizler. Bildiğimiz üzere bir çay firmasının yaptığı bir oyun.

Oyuna başlarken aklınızdan bir kelime tutuyorsunuz. Bir çay firması olan Lipton tarafından Yellow Label markalı ürününün reklamı için geliştirilen bu oyunda sizlere yaklaşık 20 farklı soru sorulacak bu sorulara eğer doğru cevap verebilirseniz akıllı çay bardağı zihninizdeki o nesneyi 90 oranında kesinlikle doğru tahmin edecektir. Bin tane flash oyun ile size oyunları sevdirdiğimizi düşünürken son zamanlarda oynayıcı için yapılan yenilikler ve güncel oyunlar dan bahsetmenin sanırız sırası geldi.

Lipton Akıllı Çay Bardağı Açıklaması. Bilmediği bir şey olmayan lipton akıllı çay. Oldukça popüler olan akıllı çay bardağı oyunumuz ile artık eğlence yine devam ediyor.

Tam 1000 tane Harika Flash Oyun. Lipton Akıllı Çay Bardağı. Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu ile konuşan bir çay bardağı ile eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.

Lipton Akıllı Çay Bardağı. Hem de bedava. Herneyse benim ilk denememde doğru bildi ve şaşırdım.

Lütfen oyunun yüklenmesini bekleyin. Oyun A klamas. Daha ne olsun bilemiyoruz.

Bununla birlikte Akıllı Çay Bardağının sponsorları oyunu Facebooka taşımışlardır. Akıllı Çay Bardağı oyunu sektörde ilk defa yapay zekayı kullanılarak yapıldığı için devrim etkisi yaratmıştır. Hadi siz de bu güzel oyunu oynayın aklınızdan bir şey tuttun ve Akıllı Çay Bar.

Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna. 2632 beğeni için saolun. Lipton Akıllı Çay Bardağı.

Mouse ile oyunu oynayabilirsiniz. Akıllı Çay Bardağı Oyunu sizlerin karşısına önceden gelmiştir ve çok farklı izlenimler bırakmıştır. Flash oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri haline gelmiş Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu nihayet sitemize eklenmiştir.

Bu oyunları kaliteli ve geniş arşivinin olması oyuncuları memnun edecek düzeyde olması muhakak dikkat edilmesi gereken husustur. 144 Comments 2 Shares. Bardağın lipton çayı ile 100de yüz dolması ile başlayan oyunda birdenbire Lipton çayı karşınızda konuşan bir bardak haline dönüşüyor.

Şimdiye kadar çok çay bardağı gördünüz ama böylesini görmediniz. Sizlere sorulan 20 tane soruda doğru cevap vermeniz halinde aklınızdaki. Süper türkçe seslendirmesi ve sevimli konuşmaları ile lipton akıllı çay bardağı oyunu tam bir zeka ürünü.

Akıllı bir yazılım ile tasarlanmış olan Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu bir çok oyun üreticisi tarafından tavsiyeler ve öneriler ile tamamlanmış ve siz değerli oyuncularımıza Oyun Kolu tarafından sunulmuştur. Liptonun yeni nesil ve çok keyifli Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu sizlerle. Hatta o kadar başarılı olmuştur ki.

Tek şartıda bilinen birşey olması yoksa okadarda akıllı değil. Biz bugün açılan akıllı çay bardağı yerine Buram Bal tarafından yapılan Akıllı Bal Arısı oyununu sizlere sunmak istiyoruz. Sizden tek istediği aklınızdan herhangi bir cismiismimesleği yada herhangi bir şeyi tutmak.

Takip Listene Ekle - Hazır. Konuşması ses tonu mimik ve esprileri ile herkesi kendine hayran. İlkin piyasaya bomba gibi giren ve herkesin cebinde artık.

Bilmeyenler için Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunun nasıl bir oyun olduğunu anlatalım. Lipton Akıllı Çay Bardağı. 24 Ekim 2013 Perşembe.

14268 kez oynand. Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu Oyna. Lipton akıllı çay bardağı sohbet özel ilgilenme.

Çoğu zaman bilemiyor ama sizinde denemenizde fayda var. Aklınızdan birşey tutuyorsunuz ve bardağın içindeki sempatik yüz bunu bilmeye çalışıyor. Gelin sizde lipton akıllı.

Aklınızdan tuttuğunuzu tahmin eden bir çay bardağı sizi selamlıyor. Binlerce insanın beğenerek oynadığı bu oyunu sende oyna. ülkemizi temsilen uluslararası yarışmalara bile katılmıştır.

Adobe Flash Player Desteklenmiyor Olabilir. Akıl çay bardak Lipton. Size sorduğu sorulara cevap verirken dikkat ederek doğru cevaplar verinki akıllı bardağınız cevabı hemencecik bulsun.

October 29 2012. Yapay zeka ile geliştirilen lipton akıllı çay bardağı oyunu nasıl oynanır şimdi ona. December 27 2014.

Karşımızda eğlencelisempatik ve en önemlisi akıllı olan çay bardağı bir okadarda çenesi düşük. Akıllı Çay Bardağı 2 Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna 329 5.

Lipton Akıllı Çay Bardağı Zaman geçtikçe bu oyun silindi ve yerine daha farklı aklınızdan tuttuğunuz şeyi bilen benzer oyunlar yayınlandı. Lipton tarafından sunulan eğlenceli soru cevap oyunu. Fakat Lipton Akıllı Çay Bardağı oyununda sizinde sorulara doğru cevap vermeniz gerekir.

Sorulara cevaplar vererek aklınızdan tuttuğunuz şeyi Akıllı Çay Bardağının bilmesini bekliyorsunuz. Lipton Akıllı Çay Bardağı - Komik Oyunlar. Bu oyunumuzun ana kurallarını belirleyecek olan Lipton marka çay firmasının Akıllı Çay Bardağı olup sizlerin de çok seveceği bir kahramanımız olmaktadır.


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


Akilli Cay Bardagi Oyunu Friv Lipton Cay Cay Bardagi


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


Akilli Cay Bardagi Youtube


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


Akilli Cay Bardagi Oynadik Ayip Ayip Youtube


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


En Hizli Akilli Cay Bardagi Facebook


Related Posts