Linea Arıza Lambaları - Yanma esnasında araçta anlık bi elektrik kesintisi oluyor farlar mesela anlık gözünü kırpıyor ve arıza lambaları yanmaya başlıyor. Otomobillerin gösterge panellerinde yanan veya ara ara yanıp sönen tüm ışıkların ne anlama geldiğini sizler için derledik.


Fiat Punto Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam

Fiat gösterge panelindeki sarı kırmızı ve yeşil renkte yazan ikaz lambaları ne anlama geliyor inceleyelim.

Linea arıza lambaları. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bu soruya verilebilecek cevap çeşitlidir Fiat Ford focus volkwagen jetta pasat golf peugeot 206 306 307 106 Skoda Volvo Lada cıtroen gibi araçlarda ve fiat palio chevrolet cruze audi a modeli gibi araçlarda yukarıda simgeler genel olarak aynıdır fakat sadece yapısı. Arabamdaki ikaz ışıkları yanınca ne yapmam gerekiyor.

Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. 7 Araç koruma sistemi arızası. İncelemenizde bu farklılıkları dikkate alınız.

Peki Fiat ikaz lamları anlamları neler ve hangi ışık ne anlama geliyor. İnceleyeceğimiz aşağıdaki gösterge ikaz işaretleri tofaş fiat gösterge panelinde bulunan arıza durumunda yanan gösterge lambaları ile uyumludur. Gösterge Paneli Araba Arıza İkaz Lambaları Gösterge Paneli Araba Uyarı işaretleriarıza lambası ve uyarı işaretleriaraç ikaz lambalarıaraç ikaz lambaları ve anlamları.

H1U55W Watt Değeri. Ancak ne yazık ki araç kullanan milyonlarca sürücünün. 7Hayır pilates dersine geç kaldınız uyarısı değil hava yastıklarınızda sorun var ve kaza anında açılmayacak haberiniz olsun uyarısı.

Fiat marka Linea model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir. Fiat Linea arıza lambaları ve anlamları yazımızda bulunan genel arıza lambası araçta meydana gelen birden fazla hatayı bildirmektedir. Sarı ve kırmızı renkler mesajın aciliyetini gösterir.

Araba arıza lambaları anlamları arabada stop lambası neden yanar araç arıza arıza lambası bolo ferrari Fiat honda ikaz lambaları ikaz kırmızı ışık led çakar lamba Linea. 64 tane ışığın ne anlama geldiğini artık biliyorsunuz. 9Buzlu ve kaygan yollarda kullanmanız gereken kış modu butonu.

Linea araçlarında olan herhangi bir arıza sırasında bu ikaz lambaları kullanıcıyı uyarır. 3 Alternatör arızası. Arkadaşlar arattığım kadarıyla böyle bir konu yokBen lineanın verdiği uyarı mesajlarının neler olduğunu merak ediyorumMesela hangi durumlarda hangi mesajlar çıkıyorAracımı ilk aldığımda ön.

Fiat modellerinde yer alan ikaz lambalarının anlamları araç sahipleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Fiat Linea Gösterge Uyarı İkaz Lambaları. Yukarıda ki tabloya bakarak arıza lambası ve arıza nedenlerini görebilirsiniz.

Merhabalar aracım 13 linea 2012 45 binde sorunum şarj lambası ve immobilizer kilit lambası araçta yanıyor. Bu watt değerlerinin altında ampül takarsanız aracınız arıza ışığı yakacaktır. Araçlarımızda birbirinden değişik ikaz uyarı lambaları yer alıyor.

Hava Yastığı Arıza İşareti. Aralık 12 2013 024128 ÖÖ. 8 Jenerik arıza.

Linea Ön park lambaları kaç watt Fiat Linea Ön sinyal lambaları kaç watt Fiat Linea Ön sis farları kaç watt Fiat Linea Plaka lambaları kaç watt Fiat Linea. Pekçok araçta Gösterge arıza işaretlerinin anlamı aynıdır ancak bazı marka veya modellerde küçük farklıklar bulunabilir. Yapmanız gereken siz pilates dersine girerken aracınızı servise bırakmak ve çıkışta.

Aracın beyninden kaynaklı bir sorunBeyin değişimiyle sorun çözülmüştür. 9Park lambaları 10Uzun farlar 11Sis lambaları 12Arka sis lambaları 13Sağ sinyal lambası 14Sol sinyal lambası 15Lambalar arızalı 16Akü şarjı 17Emniyet kemerlerinin kilitlenmesi 18Yakıt rezervi 19Motor kontrol sistemi arızası EOBD 20Air bag arızası 21ASR sistemi arızası 22Aracın koruma sistemi arızası. Selamün aleykum 2012 13 e5 Linea aracımda gösterge panelinde ara sıra bütün arıza lambaları yanıp yanıp sönüyor sonra airbag hatası kullanma kılavuzuna bakın yazıyor bir ustaya gittim gösterge panelini değiştirmemiz gerekiyor deniliyor.

Line arıza lambaları da tüm Fiat modellerinde olduğu gibi aynıdır. Hangi araçlarda Nasıl Motor arıza lambaları vardır. Kontak anahtarı MAR konumuna getirildiğinde gösterge panelindeki.

Linea arıza lambaları nelerdir. 2 Yakıt rezervi. 1 Maksimum motor soğutma suyu sıcaklığı.

4 Motor minimum yağ basıncı. Araçlarda meydana gelen arıza ve değişiklikler sürücüye gösterge panelinde yer alan ikaz lambaları vasıtasıyla bildirilir. Arıza durumunda otomatik bir şekilde aktif olmazsa arıza var demektir.

Fiat gösterge ışıkları araçlarda meydana gelen olası arızalara karşı kullanıcısını uyarıyor. İkaz lambalarından biri yandıysa otomobilinizde yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir. 5 Yetersiz motor yağ basıncı.

Biz de sizler için Fiat Egea Linea Punto Doblo gösterge ikaz uyarı lambalarını derledik. 13Arabanın start sisteminde arıza. Araba göstergeleri ve araba arıza işaretleri nelerdir.

Kontağı aç kapa yaptığımda lambalar sönüyor fakat bir müddet sonra tekrar yanıyor. Araç koruma sistemi arızası Araçta bulunan koruma sisteminin düzgün çalışmadığı durumlarda bu arıza lambası yanmaktadır. Lineanın verdiği arıza uyarı mesajı ve işaretleri nelerdir.

Uzun farlar Tip. Gibi soruların tamamının yanıtlarını bulabilmeniz ve araçlarınızdaki sorunları işler daha kötüye gitmeden önce çözebilmeniz için tüm araba göstergeleri anlamları resimli bir şekilde bu yazımızda sizler için derlendi. Otomobilimizdeki göstergede yanarak bizi korkutan işaretlerin anlamları aşağıdaki gibidir.

6 EOBD ve motor kontrol sistemi arızası. Daha fazla detay için bu yazımızı okuyabilirsiniz. 12Dışarıdaki hava durumunu gösterir.

1Motor yağ basıncı2Soğutma suyu sıcaklığı3Vites arızası opsiyon4Ön ısıtma bujileri sadece dizel için5Mazot filtresinde nem6Fren sisteminde hatalı çalışma yetersiz Seviye Sıvı Fren el freni7Fren balataları aşınma8ABS sistemi9Park lambaları10Uzun farlar 11. Fiat Egea ön gösterge paneli arıza ikaz lambalarının anlamları aşağıda sıralanmıştır. Arkadaşlar yol bilgisayarının oldugu bölümde sol kösede ortası boş o şeklinde çiçek gibi sarı bir işaret çıkıyor ama anlamı yazmıyor surda sorun var diyeresmını çekmeyı unuttumbilen varmı ne oldugunu arkadaşlar.


Fiat Punto Grande Punto Punto Evo Bravo Fiat Turkiye Forumu


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Anlamlari Arac Gosterge Isaretleri Anlami


Otomobil Ariza Lambalari Ne Anlama Geliyor Yakup Ulutas


Fiat Linea Gosterge Paneli Ve Uyari Ikaz Lambalari Kumay Elektronik Dunyam


Uyari Lambalari Ev Fikirleri


Fiat Linea Ariza Lambalari Anlamlari


Fiat Egea Ucgen Icinde Unlem Isareti Oto Arizalari Ve Cozumleri Araba Tavsiyeleri Arac Sigorta Kasko Yorumlari


1 3 Linea Elektronik Ariza Youtube


Fiat Linea Hararet Gosterge Sorunu Youtube


Fiat Egea Ariza Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Bir Dunya Fiat


Gosterge Isaretleri Ve Anlamlari En Onemli 29 Youtube


Fiat Linea Ariza Lambalari


Fiat Linea On Panel Gostergesi Ikaz Lambalarinin Anlami Nedir Bir Dunya Fiat


Related Posts